TURİZM alanındaki en önemli buluşmalardan biri olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl 19’uncu kez kapılarını açtı. 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen fuarın açılış gününde, Manisa standı görselliği ile büyük ilgi gördü. Açılışta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından tüm katılımcılara, Manisa standından mesir saçıldı.

İstanbul Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Manisa standı, bu yıl da görselliği ile büyük beğeni topladı. Açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı tarafından gerçekleştirilen fuara çok sayıda üst düzey davetliyle beraber, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa’yı, Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe katıldı.

Manisa standı beğeniyle gezildi

Manisa’nın 17 ilçesiyle büyükşehir olduğunu anlatan görsel çalışmalar ve farklı konseptte dizayn edilen stant, fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü. Hafsa Sultan ve Merkez Efendi canlandırmalarının gerçekleştirildiği stand etkinlikleri ulusal çok sayıda televizyon tarafından da ilgiyle takip edildi. 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açan EMITT Fuarı’nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Erdoğan Bektaş ve Manisa protokolüyle birlikte katılımcılara mesir saçtı.

Başkan Ergün fuarı gezdi

Ülkemiz turizminin tanıtımı açısından büyük önem arz ettiği belirtilen ve dünyanın en büyük fuarlarından bir tanesi olarak gösterilen İstanbul Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ile birlikte fuarda stant açan ülkeler ve belediyelerin stantlarını gezdi. 22 Ocak tarihinde açılışı gerçekleştirilen fuarın 25 Ocak’a kadar ziyaretçi kabul edeceği belirtildi.

Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak

Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (3)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (7)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (12)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (19)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (28)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (33)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (35)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (36)_1024x768 Manisa EMITT’te Farkını Ortaya Koydu (43)_1024x768

Editör: TE Bilisim