MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gezici Araştırma Şirketi’nin 30 büyükşehir belediyesinde yaptığı ankette başarı oranı en yüksek belediyeler arasında yerini aldı. Şirketin 13-28 Aralık 2014 tarihleri arasında 36 bin 188 vatandaşla yüz yüze görüşerek yaptırdığı ankette, Manisalıların yüzde 62,4’ü büyükşehir hizmetlerini başarılı bulduğunu belirtti.

Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!

Gezici Araştırma Şirketi tarafından sınırları genişletilen 30 büyükşehir belediyesinde 36 bin 188 vatandaşla yüz yüze yapılan anketin sonuçları kamuoyuna duyuruldu. Ankette deneklere yöneltilen ‘Büyükşehir hizmetlerini başarılı buluyor musunuz’ sorusuna Manisalılar, yüzde 62,4 oranında ‘evet’ dedi. Şirketin gerçekleştirdiği ankette Manisa Büyükşehir Belediyesi, başarı oranı en yüksek olan belediyeler arasında yerini alırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarından bir tanesi olarak gösterildi. Araştırmanın içeriği ile ilgili açıklamalarda bulunan Gezici Araştırma Şirketleri Genel Müdürü Murat Gezici, yapılan bu araştırmayla büyükşehirler içerisinde halkın belediye başkanından memnuniyetinin de belirlendiğini ve iller arasında memnuniyet sıralaması yapıldığını söyledi. Bu sıralamaya göre Manisa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul, Ankara, Aydın, Adana, Eskişehir, Kayseri, Mersin ve Muğla büyükşehir belediyeleri ile birlikte ilk 10’da yer aldı.

Editör: TE Bilisim