MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, geçtiğimiz hafta Manisa’yı etkisi altına alan kar yağışında mesai mefhumu gözetmeden görev yapan ekiplere baklava ikramında bulundu. Gençoğlu, “5 gün boyunca gösterdiğiniz özveriden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Manisa’da etkili olan kar yağışından Manisalıların olumsuz etkilenmemesi için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yoğun çaba sarf etti. Manisa’nın birçok yerinde etkili olan kar yağışında ulaşıma kapanan yollara anında müdahale edilirken, yolda kalan vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Ekipleri Büyükşehir Belediye Şantiyesi’nde ziyaret eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, baklava ikramında bulundu. Geçtiğimiz hafta yağan karın Manisa’da hayatı olumsuz etkilediğini belirten Gençoğlu, “Geride bıraktığımız 5 gün boyunca göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Alnımızın akıyla çalışarak hiçbir köy yolunu ulaşıma kapalı bırakmadık ve herkese ulaşarak hizmet götürdük. Bunlar ekip çalışması ile sizlerin sayesinde oldu. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum. Aynı çalışma şevkinizin her zaman devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Baklava ikramında bulundu

Akçaray’da 23 Nisan coşkusu Akçaray’da 23 Nisan coşkusu

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, ziyaretinde ekiplere baklava ikramında bulundu. Özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ileten Gençoğlu, “Aynı çalışma şevkinizi bundan sonraki süreçte de bekliyoruz. Göstermiş olduğunuz özveriden ötürü hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim