Manisa Eğitim Bir-Sen yönetimi Manisa Şehzadeler ve Yunus Emre İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ziyaret etti.
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Eğitim Bir-Sen Merkez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yunus Emre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, demokratikleşme, özgürleşme ve sivilleşme sürecinin ivedilikle tamamlanması olduğuna vurgu yaparak, “Darbelerin makus talih haline getirildiği, bürokratik vesayetin ve apoletli siyaset anlayışının her on yılda bir daha da derinleştirildiği Türkiye resmi, yavaş yavaş kayboluyor. Ara rejim dönemlerinin izlerinden, yasaklarından, ötekileştirme aparatlarından tamamen kurtulduğumuzda, arındığımızda demokratik hukuk devletini gerçek anlamıyla, gerçekten inşa etmiş olacağız.

Şüphesiz; millet iradesinin yeniden ve tam olarak hakim olması, bürokratik vesayetin bütünüyle son bulması gerekir. Bu kararlılıkla gerekli adımlar hızla atılırsa, milletin beklentileri karşılanırsa demokratik hukuk devletine giden yol daha da kısalacak, sonunda ülkemiz ve milletimiz için huzur ve refah olan yol daha hızlı kat edilecektir.

Eğitim camiasının yakinen bildiği Recep Şengül ve ilyas Şen arkadaşlarımızın gayretli, liyakatli, dürüst, mevzuatı bilen kendilerini eğitime ve millete hizmete adamış arkadaşlarımız olduğu, bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine kuşkumuz olmadığı gibi, eğitim öğretimin gelişmesinde katma değer sağlayacaklarına kuşkumuz yoktur. Hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin." dedi. Ziyarette konuşan Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Eğitim Bir-Sen'in gerçekleştirdiği bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve bu ziyaretlerin ilçelerimizdeki eğitim sorunlarının çözümüne büyük katkılar sağladığını ifade etti.

Editör: TE Bilisim