Gençlik ve Çocuk Korosu’ndan Muhteşem Konser Gençlik ve Çocuk Korosu’ndan Muhteşem Konser

          MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuk izleyicilere ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı kuklalı müzikli tiyatro oyunu sahnelendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün miniklere karne hediyesi olarak sahnelenen oyun küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün miniklere karne hediyesi olarak ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyunu, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelendi. Oyuna, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ile yetkililer katıldı. Müziği seven dört hayvanın yollarının kesişmesi, Bremen kentine gidip çok ünlü bir müzik grubu olmanın hayalini yaşamaları ancak yolda bazı şeylerin daha zor olduğunu anlamalarını anlatan oyun minik izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. M. Güneş Aktaş’ın yazıp yönettiği, Alper Öncü, Ferhat Lüleci, Serhat Güler, Nihal Akkuş ve Ece Gökyeşil’in oynadığı kuklalı müzikli oyununun 27 Ocak’ta Köprübaşı ve Demirci, 28 Ocak’ta Alaşehir ve Sarıgöl, 29 Ocak’ta Akhisar ve Saruhanlı, 30 Ocak’ta Salihli ve Gölmarmara, 31 Ocak’ta Turgutlu ve Ahmetli ile 1 Şubat tarihinde de Gördes’de sahne alacağı belirtildi.

Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (1)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (2)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (3)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (4)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (5)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (8)_1024x768 Büyükşehirden Miniklere Karne Hediyesi (10)_1024x768

Editör: TE Bilisim