Manisa Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesini, vatandaşların Belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Yeni web sitesi geçmişte olduğu gibi www.manisa.bel.tr adresiyle kullanıma sunuldu.

Teknolojik alanda yapılan değişiklerle vatandaşların, web sitesinden daha iyi ve daha kolay faydalanmasını hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, internet sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirdi.  Yeni bir görünüm kazanan, yepyeni dizaynıyla beğeni toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesi, modern tasarımıyla ilgi çekiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni web sitesi projelerden haberler, ilçelerden haberler ve başkanın konuşmaları gibi yeni özellikleri içerisinde barındırırken, ayrıca ihale duyuruları, kültür ve sanat etkinlikleri, kent rehberi, hizmet birimleri ve bilgi edinme sayfalarına kolay erişim sağlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Web Sitesi’ni ziyaret eden konuklar, başkana mesaj bölümünden sorularını yöneltebilirken, Büyükşehir Belediyesi’nin aylık yayın organı ‘Manisa Gazetesi’ne de ücretsiz olarak abone olabiliyor.

Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor

Büyükşehir Nerede Ne Yapıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tasarımını yenilediği web sitesi’nde göze çarpan bir başka detay ise, “Büyükşehir Nerede Ne Yapıyor” özelliğinin olması. Web sitesi içerisinde yer alan bu bölüme giren konuklar, belediyenin hangi ilçede veya hangi mahallede nasıl bir çalışma içerisinde olduğuna dair bilgi sahibi olurken, çalışmaların hangi aşamada olduğuna kolayca ulaşabiliyor.

Editör: TE Bilisim