MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen ‘Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’ bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, Trafik Güvenliği ve Ulaşım Ana Planı konuları ele alınırken, Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri’nin de tanıtımı yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Trafik Elektronik Denetleme Sistemi Bilgilendirme Toplantısı’ İzmir Swissotel’de düzenlendi. Toplantıya, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Sorumlusu Yrd. Doç. Dr Hayri Ulvi, EGM Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı Eğitim Sorumlusu Mehmet Yüce, EGM Trafik Planlama ve Destek Daire Başkanı Yunus Avcı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ile birlikte ilgili müdürler katıldı. Program Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve EGM Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu’nun açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Trafik Eğitim Dairesi Başkanlığından Komiser Mehmet Yüce tarafından,  Ülkemiz Trafik Güvenliği hakkında sunum gerçekleştirildi. Trafik Güvenliği sunumunun gerçekleşmesinden sonra, Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Yetkilisi Yrd. Doç. Dr. Hayri Ulvi tarafından ‘Ulaşım Ana Planı Yapım Süreci’ adlı bir seminer düzenlendi. Seminerde Türkiye’de ki ulaşım sisteminin ilerlemesi ve geliştirilmesi konusunda atılacak adımların ortak hareket edilerek hızlı bir şekilde uygulamaya konulması konusu ele alınırken, şehir içi ulaşım ve altyapı düzenlemeleri ve şehirlerin fiziksel, ekolojik ve kültürel olarak gelişmesine ulaşım ve trafik şartlarını da entegre edebilmek için yapılan stratejik çalışmalar görüşüldü.

Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı Manisa'da 286 öğrenciye çevre bilinci aşılandı

TEDES Projesi tanıtıldı

Toplantıda Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Planlama ve Destek Daire Başkanı Yunus Avcı tarafından ‘Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) tanıtımı yapıldı.  Karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek konularında katılımcılara bilgiler verildi. Katılımcıların proje ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

Editör: TE Bilisim