GEÇ GELDİN HEMEN GİTME
Hakikaten geldi mi?
Yağmurlar filan..
Bu aralar ekim,kasım havası vardı bolca..
Kimisi çok sever güneşi,işte ben de o çok sevenlerdenim..Yaz geldi sonunda..Geç geldi virajlı yollardan geçip de döne döne geldi sanki..Bir yüzü yağmur bir yüzü hafif bulutluydu derken gülümsedi..
Her sene yaza girerken ya da girmişken yazarım böyle bir yazı..İyi oluyor..
Şimdi tatil planları gündemin ilk sırasında tabi..Otel fiyatları uçmak üzere yaz gelince onlarda meyvesini almalı dalından..
Bir de Bodrum-Çeşme rekabeti magazinsel durumlar kim nereye gitmiş nereyi tercih etmiş ?? Aslında herkes yani hepimiz biraz huzur biraz da güneşin peşindeyiz, ortağız bu noktada..
Dinlenicek şarkılarımızın arasına daha da hareketlileri giriyor ..
Yaz aylarında güneşin etkisinden midir bilinmez, herkes daha pozitif sanki..Gündem de yeni planlar projeler hayata dair güzel düşünceler ve aşk dolu gülümsemeler...Yooo, hayır ütopya değil bu bir gerçek..
Herkesin bir ortak noktası daha var bu mevsimde..Böyle güzel havada çalışılır mı? Şimdi tatilde olmak vardı... bu cümle kalıplarının bin çeşit versiyonu aklımızda,dilimizde..diyeceğim şu ki; özetle gönlümüzden geçenler..
Evet ,yaz geldi...Düşünceler arasında sörf yaparken boğulmalara dikkat ..Orta şekerli bir kahve eşliğinde yada hamakta uzanarak sallanmadan güzel bir uykuya dalmak ardından masmavi denize koşmak..
Geceleri uykudan önce mücadele edilen sivri sinekler tek derdimiz tek düşmanımız olsun.. Kışın yorgunluğunu atmak enerjimizi toplamak için en büyük sebebimiz güneş olsun..
Ard arda yapılan binlerce düğün de bu mevsimin gelenekleri arasında..Bembeyaz gelinlikler içinde mutlu gülümsemeler,kır düğünü edasıyla yapılan yemyeşil çimlerin ortasında havuz kenarında ,deniz manzarasında dünya evine girenler..Onların hava sponsoru da yaz ayları işte..
Herkes tatil imkanlarına  göre / maddiyatına göre mi payına düşeni alacak bu havalardan..
        ..yine başrolde güneş ve deniz,  sahne belli.
Kimisi otelleri mesken tutup meyve kokteylini yudumlarken, kimileri çadır kamplarında ki sıcak çayın samimiyetini yaşıyacak.
 Ne demiş şair; hava bedava.
Geçtiğimiz kış neler yaptık neler yapamadık? Önümüzdeki kış neler yapıcaz neler yapmalıyız? Eksik olanlar belki de fazlalıklar..Her şey yine valizler de.. Hadi tatile..
 Güneş,huzur..
 Bu sene,
 Geç geldin Hemen gitme.
Editör: TE Bilisim