MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde öğrenim gören engelli öğrencilere hediyeler veren Başkan Ergün, öğle yemeğini de öğrencilerle birlikte yedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Vakıf Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş, öğretmen ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde karşılanan Başkan Ergün, engelli öğrencilerle sohbet etti, onlara kırtasiye malzemesi hediye etti. Başkan Ergün’ü okullarında görmekten dolayı mutluluklarını gizleyemeyen öğrenciler, Başkan Ergün ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş ile birlikte okulu gezen Başkan Ergün, Okumuş’un spor salonlarına malzeme yardımı yapılması talebinin değerlendirileceğini müjdeledi. Öğrencilerle birlikte öğle yemeği de yiyen Başkan Ergün, özel çocuklarla yakından ilgilendi. Yemek öncesi bir konuşma yapan ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş, “Manisa büyükşehir olduktan sonra Başkanımıza yemeğimizi siz karşılar mısınız demiştik. O da sağ olsun o çocuklar bizim de çocuklarımız diyerek bu talebimizi geri çevirmedi. Yemeklerimiz Manisa Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nden gelmektedir. Bu nedenle bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan şeref defterini imzaladı

Osmangazi, miniklerle şenlendi   Osmangazi, miniklerle şenlendi  

Yemeğin ardından Başkan Ergün, ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin şeref defterini de imzaladı. Ergün, şeref defterine şu notu düştü; “Bugün Dünya Engelliler Günü. İçinde bulunduğumuz hayatta hepimiz birer engelli adayıyız. Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Farklılıklar, ayrıştırıcı değil, birleştirici güçtür. Hayat başka yönlerden değişik pencere olarak görülebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp, başka hayatların havasını da cesaretle soluyabilirsek, işte o zaman aramızdaki tüm engelleri aşarız. Engellileri topluma kazandırmak için hep birlikte, el ele olmalıyız. Emeği geçen, katkıda bulunan ve destek sağlayan herkese teşekkür ederim.”

Başkan’dan ZİÇEV’e teşekkür

Merkezin tabak boyama ve galoş üretim atölyelerini de gezen Başkan Ergün, burada üretim yapan öğrencilerle bir süre sohbet etti. ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Manisa’da çok önemli bir misyon üstlendiğini belirten Başkan Ergün, emeği geçen başta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu. Ziyaret, özel öğrenciler tarafından kendi el becerileriyle yapılan hediyelik eşyanın Başkan Ergün’e takdim edilmesiyle son buldu.

Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (10)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (11)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (13)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (21)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (24)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (30)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (31)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (34)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (38)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (39)_1024x682 Başkan’dan Özel Çocuklara Anlamlı Ziyaret (41)_512x768

Editör: TE Bilisim