MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Başkan Ergün’ün geçtiğimiz dönem hayata geçirdiği hizmetlerden övgüyle söz eden Kurtoğlu, yeni hizmet döneminde de Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı

Manisa Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuğu oldu. Ziyarette MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Mustafa Enöz ile BESOT Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Gürcan da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kurtoğlu, “Manisalı olarak hayata geçirdiğiniz hizmetleri görüyoruz. Bu çerçevede İzmir’e gelip giderken de, geçtiğimiz yıllarda yaptığınız Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı’nı aydınlatmalarıyla beğeniyle izliyorum. Manisalı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Yaptığınız hizmetleri görmemek körlük olur. Yeni hizmet döneminizde de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretleri nedeniyle dernek başkanı Burhan Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ifade eden Başkan Ergün, derneğin çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Editör: TE Bilisim