MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesi ziyaretinde, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol ile temaslarda bulundu. Mevcut Gördes Oteli’nin arka kısmında bulunan Gördes Belediyesi’ne ait arsayı talep eden Başkan Ergün, “Bu alana Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Gördes Belediyesi Hizmet Binası yapalım. Güzel hizmetleri modern binalarda vatandaşlarımıza sunalım” dedi.

Gördes ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol ile birlikte de ilçede incelemelerde bulundu. Gördes Otogarı’nın karşısında bulunan belediyeye ait otelin arka kısmındaki arsayı Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol’dan talep eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu alana Büyükşehir Hizmet Binası ve Gördes Belediye Hizmet Binası yapmayı teklif etti. Plan üzerinde incelemeler yaparak, Akyol ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

Turistik ilk sefere uğurlandı Turistik ilk sefere uğurlandı

Gördesliler en iyi hizmeti alsın

Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu’na Gördes Belediyesi’nin ilgili müdürleriyle ortak bir çalışma yapması yönünde talimat veren Başkan Ergün, Gördes Belediye Başkanı Akyol’a yönelik şunları söyledi: “Gelin otelin arkasındaki arsayı bize verin. Bu arsaya hem Büyükşehir Hizmet Binası, hem de Gördes Belediye Hizmet Binası’nı inşa edelim. Mevcut belediye binası biliyorsunuz yeterli değil. Gördesli hemşerilerimizin hizmetleri en iyi şekilde alması için bunu el birliğiyle çözmüş olalım.” Başkan Ergün’ün talebini değerlendireceklerini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol da, ortak bir proje için gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim