MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak 17 ilçede raket ve billboardları bayraklarla donatmasının ardından Yunusemre Belediyesi, billboardlarda bulunan Türk bayraklarını yırtarak çöpe attı. Vatandaşların büyük tepkisini dahi dikkate almayan Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi ekipleri, bu kez de raketlerdeki bayrakları kaldırdı.

Yurt genelinde artan terör olaylarına karşı Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında raket ve billboardlara Türk bayrakları asarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yunusemre Belediyesi, kendi sınırları içinde bulunduğu gerekçesiyle Türk bayraklarını söktü. Bununla da yetinmeyen Yunusemre Belediyesi ekipleri, yırttıkları Türk bayraklarını çöpe attı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de, çöpe atılan bayrakları çöpten alarak bayrağa yapılan saygısızlığı kınadı. Manisalı vatandaşların da özellikle sosyal medyada büyük tepki gösterdiği olayın ardından kısa bir süre geçmesine rağmen Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri, bu kez de raketlerde bulunan Türk bayraklarını kaldırdı. Vatandaşların büyük tepkisini dahi dikkate almayan Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi’nin tutumu, her kesimden büyük eleştiri topladı.

Merkezdeki belediyelerin tutumuna tepki

Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sabah saatlerinde başlatılan bayrak kampanyası, Manisalıların takdirini topladı. Buna karşın merkezdeki ilçe belediyelerinin tutumu, özellikle sosyal medyada büyük tepki topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin raket ve billboardlara bayrak asmaya devam edeceği belirtilirken, ilçe belediyelerinin Türk Bayrağı’na karşı hazımsızlığına anlam verilemedi.

Editör: TE Bilisim