Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Uşak'ta partililerle buluştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Uşak'ta partililerle buluştu
Pek çok ürünün cepleri yaktığı bu dönemde bütçesini korumak isteyenler için büyük markaların ve zincir marketlerin yapmış olduğu kampanyaların takibi artık daha büyük bir önem arz etmeye başladı. Eskiden olduğu gibi yine ülkemizde satış yapan en yaygın zincir marketlerden en ucuz ürünleri almak isteyen kişiler, bu marketlerin yapmış oldukları kampanyalara daha pürdikkat bir şekilde ilgi gösteriyor. Mobil teknolojilerin ve internette yaşanan ilerleme ve insanlar arası iletişimin bu denli gelişiminin ardından artık her alanda mobil teknolojileri kullanıyoruz. Birçok insan için mobil cihazlar, artık yanlarından ayrılmaz bir parça haline gelmeye başladı. Bu cihazların sunduğu imkanlardan hepimiz artık her alanda faydalanmaya başladık. Elbette ki bu alanlardan biri de kampanya takibi olabilirdi ve oldu da. Artık internet üzerinden kolay bir şekilde zincir marketler ve ülkemizde satış yapmakta olan büyük markaların pek çoğunun ürün kampanyaları ve broşürlerini takip edebileceğiniz bir platform var: turkce-brosurler.com. Türkçe broşürler üzerinden halihazırda satış yapmakta olan pek çok büyük markanın kampanya broşürlerini görebilir ve bunları güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.

Farklı menü kategorilerinde kampanya takibi

Türkçe Broşürler sitemiz, kullanıcılarının kolay bir şekilde ürün takibi yapabilmesi amacıyla veri tabanında yer alan broşürleri farklı menülere ayırmış ve bu menüleri kullanıcılarının en kolay takip edebileceği şekilde site içerisine yerleştirmiştir. Bir kullanıcı bir kampanya hakkındaki broşürü incelemek ve bu sayede uygun fiyatlı ürünleri görmek için sitemize ilk girdiğinde karşısına diğer kullanıcılarımız tarafından en çok incelenen ve en güncel kampanyaların gösterileceği “En Popüler Kataloglar” sayfasını bulacaktır. Bu sayfada adından da anlaşılacağı üzere, veri tabanımızda bulunan markaların en güncel kampanyalarına yer verilmiştir. Bu kampanyalara yer veren markaların broşürlerine kullanıcı tarafından tıklandığında ise aynı markanın veri tabanımızda yer alan tüm broşürlerine ilişkin bilgiler en güncel broşür bilgisinin en başta olduğu haliyle görüldüğü bir ekranla karşılaşılacaktır. Bu ekranda halihazırda geçerliliği devam eden broşürler renkli bir şekilde gösterilmekle birlikte geçerlilik süresi geçmiş olan broşürler ise siyah-beyaz gösterilmektedir. turkce-brosurler.com sitemizin veri tabanında yer alan broşürleri kategorilere ayırma sistemlerinden bir diğeri ise ürün bazında yaptığı kategoridir. Sitemiz üzerinde özellikle zincir marketlere ilişkin çok fazla markanın broşürleri yer almaktadır. Bilindiği üzere bu tarz zincir marketlerin sattığı ürünlerin birçoğu birbirinin aynı ürünlerdir. Türkçe Broşürler üzerindeki “Ürünler” kategorisi özelliğini kullanarak aynı ürünleri satan zincir marketlere ilişkin ürünlere dair de aynı ürünün hangi markette daha ucuz satıldığına dair bir bilgi edinilebilir ve kolay bir fiyat karşılaştırması ile daha uygun fiyata sahip olan aynı ürün alınabilir. Bu sayede evin bütçesine büyük bir katkı sağlanabilir. Ayrıca burada kullanıcıya sağlanan en büyük kolaylık ise normalde belki de farklı broşürleri tek tek karşılaştırarak yapacağı bu işlemi Türkçe Broşürler sayesinde internet üzerinden kolayca yapma imkanı sağlanmasıdır.

Türkçe Broşürler kimdir?

Kullanıcılarımıza aile bütçelerini korumak için ülkemizde satış yapan büyük markaların kampanyalarına ilişkin broşürleri kullanıcı beğenisine sunan bir internet sitesiyiz. Kar amacı gütmüyoruz ve tamamıyla ücretsiz bir şekilde yayın yapıyoruz. Sunduğumuz hizmetin en önemli özeliği normal şartlarda farklı marketleri gezerek bulabileceğiniz broşürleri tek bir internet sayfası üzerinden güncel bir şekilde karşınıza getiriyor ve kampanyaları ürünleri kolay bir şekilde takip etmenizi sağlıyor olmamızdır. Siz de ev ekonominize bir katkı sağlamak istiyorsanız Türkçe Broşürler’i takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim