Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı Rus araştırma üniversitesi ile proje işbirliği için ilk adımlar atıldı
  Kaçırdığın iş başvurularını bir düşün neden bir başka aday senin önüne geçti çünkü İngilizceyi bilmek, konuşmak, yazmak fark yaratır. İyi bir gramer bilgisi, iyi bir aksan ile birçok iş için seçilen, aranan elaman olmayı ne dersin? Uzmanlarımız sana özel İngilizce seviye testi sınavı hazırladı. Bu testi çözerek yaklaşık 30 dakika içinde İngilizce seviyeni öğrenebilir ve atacağın adımlara karar verebilirsin. Sadece iş hayatına özel kurslar vermiyoruz aynı zamanda dil sınavına, ales’e hazırlanan herkes özel kurslarımızdan faydalanabilir. Üstelik oldukça uygun fiyatlardan ve alanında uzman isimlerden sizlerde bir adım atın ve kazanmaya başlayın çünkü İngilizce ile hayatınız değişecek. Birçok kaynağı ana dilinden yayınladığı gün okuyabileceksiniz.

İngilizce Seviyeni Merak Ediyor Musun?

  İngilizce seviyeni tespit etmek oldukça kolay. Üstelik yalnızca 30 dakikanı alacak. Hadi sende öğrenmek için bir adım at. İngilizce seviye tespit sınavımızı çözerek fark yaratmaya başla çünkü artık İngilizce bilmek bir gereklilik haline geldi. Hayat standartlarını bir adım öteye çıkarmak isteyen, iyi bir kariyer isteyen herkesin öğrenmesi gerekiyor. Kazanmak ve daha fazlası olmak sizin elinizde bizler sadece buna aracıyız. Alanında uzman profesyonel eğitmenlerimizle öğrenmeye başlayın. Alternatif bir şekilde kalıcı olarak, hızlı bir şekilde öğrenin. Kısa bir süre içinde konuşmaya ve yazmaya başlayın. Hadi fırsatlar sizleri bekliyor. Daha ayrıntılı bilgi için bizleri arayın.

Editör: TE Bilisim