MANİSA Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, kasım ayı başında yapılacak rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Rektör Pakdemirli, "Ben üniversitenin rektörüyüm ve bu yüzden doğal adayım" dedi. 

Manisa'da Celal Bayar Üniversitesi'nin 2010 yılından bu yana rektörlük görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, yaklaşan rektörlük seçimlerinde yeniden aday olacağını duyurdu. 2010 yılında Makine Mühendisliği bölüm başkanı olan Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, yeni dönemde üniversitenin gelişimi için pek çok projeye imza atacaklarını belirterek, "Rektör doğal adaydır. Rektörün adayım demesine gerek yok. Celal Bayar Üniversitesi'nin gelişimini sürdürmek ve dünya üniversiteleri arasında yer almasını sağlamak için yapacak çok işimiz var" dedi. 

Rektör Pakdemirli, Celal Bayar Üniversitesi'nin yenilikçi ve gelişmeye açık bir üniversite olduğunu belirterek, üniversite tercihlerini yapacak öğrencilere CBÜ'yü tercih etmelerini önerdi. Yeni dönemde üniversitenin 13 binin üzerinde öğrenci alacağını duyuran Pakdemirli, "Öğrenci sayımız 40 bindi. Bu rakamı yeni dönemde 44 bine çıkaracağız. Üniversitemiz sürekli gelişiyor. Yeni açılan bölümlerle birlikte daha da ileriye gideceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim