MANİSA Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Başkan Basın Danışmanı Pınar Ekmen ile birlikte Salihli’de yayın yapan Gelişen Salihli ve Salihli Sektör gazetelerini ziyaret etti. Eryılmaz, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Medya kuruluşlarını ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ile Basın Danışmanı Pınar Ekmen’in bu haftaki ziyareti, Salihli medyasına oldu. Eryılmaz ve Ekmen ilk olarak Gelişen Salihli Gazetesi’ni ziyaret etti. Gökçe Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Gökçe tarafından karşılanan Eryılmaz ve Ekmen, Gelişen Salihli Gazetesi çalışanlarını selamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçenin tamamına eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Eryılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını getirdiğini söyledi.

Tüm ilçelere eşit hizmet

Eryılmaz ve Ekmen, daha sonra Salihli’de yayın hayatına devam eden Salihli Sektör Gazetesi’ni de ziyaret etti. Salihli Sektör Gazetesi Genel Koordinatörü Cemal Güzelyurt ve Spor Müdürü Behzat Akcan tarafından karşılanan Eryılmaz ve Ekmen, içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı çantadan hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçeye eşit hizmet sözünü hatırlatarak, tüm ilçelerin büyükşehir hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim