Manisa’da feci kaza: 4 ölü 3 yaralı

Manisa’nın içlerinde olduğu 74 ilde yürütülen operasyonda 869 kişi gözaltına alındı Manisa’nın içlerinde olduğu 74 ilde yürütülen operasyonda 869 kişi gözaltına alındı

Manisa Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Menemen yolu istikametinde meydana gelen feci kazda 4 kişi hayatını kaybetti. Olay sabah 08.30 sularında OSB’deki İpek Kağıt fabrikası önündeki Menemen Kavşağında meydana geldi.

Erdinç Çoban yönetimindeki 34 LG 5414 plakalı otomobil ile Yusuf Serdar Doğan yönetimindeki 32 PC 444 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada İbrahim Numaş (28), Sedat Güneş (24), Erdinç Çoban (26) olay yerinde Ferhat Akgün ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yusuf Ünyen, Yusuf Serdar Doğan ve Cuma Aygün ise ağır yaralandı ve çeşitli hastanelere gönderildi.

İddiaya göre Menemen kavşağına kontrolsüz olarak giren Serdar Doğan, Manisa’dan Menemen istikametine doğru giden Erdinç Çoban yönetimindeki otomobile yandan çarptı. Feci kazada otomobildekiler savrularak can verdi.

Görgü tanıklarının olayı haber vermesi sonucu olay yerine çok sayına polis ve 112 ekibi yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kazada Manisa-Menemen yolu yaklaşık 4 saat boyunca trafiğe kapatıldı. Yusuf Serdar Doğan yönetimindeki 32 PC 444 plakalı otomobilde Erdinç Çoban ile birlikte Cuma Aygün’ün, 34 LG 5414 plakalı otomobilde ise Yusuf Serdar ile birlikte İbrahim Numaş, Sedat Güneş, Ferhat Akgün ve Yusuf Ünyen’in bulunduğu öğrenildi.

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren Manisa Bölge Trafik Müdürlüğü önünde kazayla ilgili açıklama yaptı. Ceren, “Emniyet Kemerinin ne denli önemli olduğunu ve hayat kurtardığını bu kazada gördük. Biz polis olarak yaptığımız denetimlerde sürekli bunu vurguluyoruz. Yaşanan kaza hepimizi çok üzdü. Kavşağa kontrolsüz giren bir araçla aşırı hız yapan bir araç çarpıştı ve 4 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi de yaralandı. Herkesi trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz. Bundan sonraki denetimlerimizde emniyet kemeri içinde seferber olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim