Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ve kızı yaralandı. Topladığı kirazları alım merkezine götüren araç takla attı.

Edinilen bilgiye göre Bağyurdu’ndan topladığı kirazları Turgutlu haline götürmek için yola çıkan S.E. bağyurdu ile Turgutluarasındaki yokuşlarda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında takla attı. S.E.yönetimindeki kiraz yüklü 45 V XXXX plakalı kamyonet sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında önce yol kenarındaki toprak alana çarptı daha sonra ise takla attı.

Turgutlu-Bağyurdu sınırında meydana gelen kazada araç içerisinde sıkışan sürücü S.A. ve kızı olduğu öğrenilen E.E.(6) yaralandı. Kaza yerine sevk edilen AKS ekipleri tarafından sıkışan araç içerisinden çıkarılan yaralılar bölgede bulunan 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anında aracın kasa kısmında bulunan kirazlar yola saçıldı. Kazayla ilgili emniyet güçlerinin soruşturma başlattığı ve kazada yaralanan baba-kızın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 
Editör: TE Bilisim