Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ava çıkan Kadir Uçar isimli şahıs , yaralı olarak bulunarak getirildiği Turgutlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre Turgutlu’nun Çıkrıkçı Mahallesi’nde yaşayan ve kendisine ait pompalı tüfekle ava çıktığı belirtilen Kadir Uçar (61), yakınları tarafından Kurudere mevkisinde yaralı olarak bulundu. Otomobille ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uçar, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Yapılan ameliyatın ardından tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen  Uçar aniden ağırlaşarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Kadir Uçar daha sonra savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Talihsiz adamın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak ikamet ettiği Çıkrıkçı Mahallesine getirilerek burada Cuma Namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor

Talihsiz adamın olayı, tetik emniyeti açık halde omza asılı tüfeğin, çalıya takılarak ateş alması sonucu meydana geldiği iddia edilmişti.

b

 

Editör: TE Bilisim