Yunusemre'nin Muradiye Mahallesi'nde önceki gün akşam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper ve partililerin katılımıyla Fener Alayı yapıldı.

Fener Alayı yürüyüşü bittikten sonra meydanda buluşan Muradiyelilere CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper seslendi.

“Muradiye’nin sorunlarını çözeceğiz”

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, coşku seliyle mitinge dönüşen meydanda, tezahüratlar eşliğinde vatandaşlara projelerini duyurdu.

Yunusemre'de halk belediyeciliği ile tarih yazacaklarını vurgulayan Balaban, Muradiye’ye yıllardır belediyecilik hizmetlerinin yapılmadığını ifade etti. Muradiye'nin sorunlarının hepsini teker teker çözeceğinin altını çizdi. Celal Bayar Üniversitesi kampüs yolunun Doğu’sundaki alanda inşaa edeceği Kentpark Projesi'nin detaylarını paylaşan Balaban, sosyal alanlardan, spor ve eğlence alanlarına kadar birçok alanda hizmet verilecek olan Kentpark'ta bölge halkı ve öğrencilerin ekonomik ve keyifle zaman geçirebilmesi için işletmelerin belediye tarafından işletileceğini belirtti.

Manisa | Mesir Festivali kapsamında trafiğe kapatılacak yollar Manisa | Mesir Festivali kapsamında trafiğe kapatılacak yollar

Fener Alayı'na katılarak seçim çalışmasını mitinge dönüştüren Muradiye halkı, sürekli olarak Ferdi Zeyrek ve Semih Balaban için tezahüratlar yaptı. Muradiye'de bugüne kadar bu kadar kalabalık bir seçim çalışması yaşanmadı.

Kaynak: Haber Merkezi