Nazım Canca Ümitler Avrupa Judo Kupası 19 ülkeden 367 sporcunun katılımıyla Antalya'da yapıldı. Turnuvada ülkemizi temsil eden Yunusemre Belediyespor'un judocusu Fulya Ergen, 63 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

Manisalı Fulya Avrupa Judo Kupasında Göğsümüzü Kabarttı (4)-1

Fulya Ergen müsabakalarda ilk turu maç yapmadan geçerken, son 16 turunda Yunan Anni-İris Chrisaki'yi mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Canuyar, Manisa Mesir Festivali’deki Fuar alanını eleştirdi Canuyar, Manisa Mesir Festivali’deki Fuar alanını eleştirdi

Manisalı Fulya Avrupa Judo Kupasında Göğsümüzü Kabarttı (5)-1

Fulya bu turda milli takımımızdan Dünya ve Avrupa şampiyonu Sinem Oruç'a kaybetti. Başarılı sporcu, repesajda önce Gürcü Tamar Gamiashvili'yi, daha sonra Yunan Eleni Taxidou'yu mağlup ederek üçüncülük müsabakasına çıkmaya hak kazandı.

Manisalı Fulya Avrupa Judo Kupasında Göğsümüzü Kabarttı (3)-1

Üçüncülük maçında milli takımımızdan Sema Nur Öztunç'u ipponla yenen Fulya, ülkemize bronz madalya kazandırdı. Milli sporcuyu tebrik eden Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca,

"Fulya'dan bu başarıları bekliyorduk. Çok iyi çalışıyor. Ekip olarak daha fazla çalışıp ülkemize nice madalyalar kazandıracağız. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ